Yusuf Şerefoğlu Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü tarafından “Hasta Hakları” Başlıklı Konferans Gerçekleştirildi

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Yusuf Şerefoğlu Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü bünyesinde yer alan Sağlık Topluluğu tarafından 02.11.2022 tarihinde, Kilis Devlet Hastanesi’nde görev yapan Sosyal Hizmet Uzmanı Sakine BAL’ın sunumuyla “Hasta Hakları” başlıklı konferans gerçekleştirildi. Konferansa fakültemiz dekan, dekan yardımcıları, bölüm başkanları, hocaları ve öğrencileri katılım sağladı. Sunumda Sakine BAL tarafından “Hasta Hakları ve Sorumluluklarına, Hasta Memnuniyetini Etkileyen Faktörler” e değinildi. Sunumun akabinde katkı ve soru-cevap eşliğinde konferansa devam edildi. Konferans, fakültemiz dekanı Prof. Dr. Memet KULE’nin konuşmacıya teşekkür belgesini takdimiyle sona erdi.

hh 2

hh 1