Hemşirelik Bölümü Öğrencilerinden “3 Aralık Dünya Engelliler Günü”ne Özel Ziyaretler

Yusuf Şerefoğlu Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü 4. sınıf öğrencileri, Hemşirelik Bölümü Öğr. Gör. Fatma Karasu’nun koordinesinde "Engellilerle Yaşam" dersi kapsamında "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" sebebiyle Kilis’te faaliyet gösteren Ekrem Çetin Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi, Mavi El Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Beyazel Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Kilis Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Duru Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ne ziyarette bulundular.

jpg