Yusuf Şerefoğlu Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik 4. Sınıf Öğrencileri Dr. Öğr. Üyesi F. Esen SARIGÜLLÜ ÖNALAN tarafından yürütülen Sosyal Sorumluluk Proje Dersi kapsamında ‘‘Sağlıkçıya Şiddet Sağlığa İhanettir’’ adlı bir proje gerçekleştirildi

KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ YUSUF ŞEREFOĞLU SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

Yusuf Şerefoğlu Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik 4. Sınıf Öğrencileri Dr. Öğr. Üyesi F. Esen SARIGÜLLÜ ÖNALAN tarafından yürütülen Sosyal Sorumluluk Proje Dersi kapsamında ‘‘Sağlıkçıya Şiddet Sağlığa İhanettir’’ adlı bir proje hazırladılar. Bu proje kapsamında Kilis Devlet Hastanesine gidildi. Hastanenin Cerrahi Servisi,Acil Servisi,Kadın Doğum Servisi,Çocuk Servisi ve Dahiliye Servisinde hasta yakınlarına el broşürü dağıtıp proje hakkında bilgilendirme yapıldı. Daha sonra Halk Eczanesi,Özeleş Eczanesi,Star Eczanesi ve Muhtaroğlu Eczanelerine gidilerek proje ile ilgili afişler asıldı.Broşürlerin basımında ve bu projedeki katkıları için rektörlüğümüze teşekkür ederiz.

sş 1sş 2

sş 3sş 4