Duyurular RSS

Tüm Duyurular

Etkinlikler RSS

Tüm Etkinlikler

Fakültemizde Sağlık İdarecileri Günü Programı Gerçekleştirildi

 

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Sağlık Yönetimi Topluluğu’nun hazırladığı 18 Aralık Sağlık İdarecileri Günü Programı Yusuf Şerefoğlu Sağlık Bilimleri Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirildi. 18 Aralık Pazartesi günü saat 10.00’da saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ve akabinde topluluk başkanı Büşra Biten ve topluluk akademik danışmanı Dr. Öğr. Üyesi İlkay Sevinç Turan’ın açılış konuşmalarıyla başlayan program, mezunlar paneliyle devam etti. 
Dr. Öğr. Üyesi İlkay Sevinç Turan’ın moderatörlüğünü yaptığı panelde konuşan Hamdi Öksüz, Sağlık Yönetimi mezunlarının devlet kadrolarına atanması konusunda ümitli olduğunu belirtti. Mezunların ve öğrencilerin bu duruma hazırlıklı olmak gerektiğini ifade eden Öksüz, kendilerini kanıtlamaları için önlerine çıkacak fırsatları iyi değerlendirmeleri gerektiğini söyledi.  Panelde konuşan Üniversitemiz Sağlık Yönetimi Bölümü 2023 mezunlarından Meryem Şule Özdemir de lisans eğitimi ve yüksek lisansa hazırlık sürecinde yaşadığı tecrübelerini anlattı.
Panelin ardından Sağlık Yönetimi Bölümü üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencilerinin yarıştığı bir bilgi yarışması düzenlendi. 4. sınıfların kazandığı yarışmanın akabinde şiir dinletisi ve karaoke yarışmasıyla salon programı sona erdi ve kokteyle geçildi.

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Sağlık Yönetimi Topluluğu’nun hazırladığı 18 Aralık Sağlık İdarecileri Günü Programı Yusuf Şerefoğlu Sağlık Bilimleri Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirildi. 18 Aralık Pazartesi günü saat 10.00’da saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ve akabinde topluluk başkanı Büşra Biten ve topluluk akademik danışmanı Dr. Öğr. Üyesi İlkay Sevinç Turaç’ın açılış konuşmalarıyla başlayan program, mezunlar paneliyle devam etti. 

Dr. Öğr. Üyesi İlkay Sevinç Turaç’ın moderatörlüğünü yaptığı panelde konuşan Hamdi Öksüz, Sağlık Yönetimi mezunlarının devlet kadrolarına atanması konusunda ümitli olduğunu belirtti. Mezunların ve öğrencilerin bu duruma hazırlıklı olmak gerektiğini ifade eden Öksüz, kendilerini kanıtlamaları için önlerine çıkacak fırsatları iyi değerlendirmeleri gerektiğini söyledi.  Panelde konuşan Üniversitemiz Sağlık Yönetimi Bölümü 2023 mezunlarından Meryem Şule Özdemir de lisans eğitimi ve yüksek lisansa hazırlık sürecinde edindiği tecrübeleri anlattı.

Panelin ardından Sağlık Yönetimi Bölümü üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencilerinin yarıştığı bir bilgi yarışması düzenlendi. 4. sınıf öğrencilerinden oluan grubun kazandığı yarışmanın akabinde şiir dinletisi ve karaoke yarışmasıyla salon programı sona erdi ve kokteyle geçildi.

 

 

 

 

 

 

                                                                                                    

                                                                       Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2024