Duyurular RSS

Tüm Duyurular

Etkinlikler RSS

Tüm Etkinlikler

Yusuf Şerefoğlu Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Kariyer Günleri Gerçekleştirildi!!!

 

 

Yusuf Şerefoğlu Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü tarafından düzenlenen ‘’Kariyer Günleri’’ etkinliği hemşirelik öğrencilerinin mesleki gelişimlerine katkı sağlamak, kariyer fırsatları hakkında bilgi vermek ve sağlık sektöründeki profesyonellerle tanışmalarını sağlamak amacıyla Yusuf Şerefoğlu Sağlık Bilimleri Fakültesi seminer salonunda gerçekleştirilmiştir.
Etkinlik kapsamında katılımcılar, deneyimli hemşireler ve sektör profesyonellerinden bilgi edinme fırsatı bulmuş, hemşirelik mesleğinin sağlık sistemindeki önemine vurgu yapılmış ve hemşirelik öğrencilerine kariyer yolculuklarında başarılar dilenmiştir. Etkinlikteki konuşmacılar, Medical Point Hastanesi Sağlık ve Bakım Hizmetleri Müdürü Sema Serpil KILINÇ ve Liv Hospital Hastanesi Sağlık ve Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Şeyda AKSOY bilgi ve deneyimlerini katılımcılarla paylaşarak etkinliğe değer katmışlardır. Etkinlik, kariyer fırsatları ve mesleki gelişim imkânları hakkında verilen bilginin yanı sıra, deneyimli hemşireler ve sektör profesyonelleri ile bilgi ve deneyim paylaşımlarını içermiştir. Katılımcılar, etkinlik boyunca sektördeki profesyonellerle tanışma ve network kurma imkânı bulmuşlardır.
‘Kariyer Günleri’ düzenleme kurulu üyeleri Doç. Dr. Ebru ÖZTÜRK ÇOPUR ve Arş. Gör. İslam ELAGÖZ, etkinliğin başarılı bir şekilde gerçekleştirilmesinde katkı sağlamıştır. Etkinlik, katılım sağlayan tüm katılımcılar, konuşmacılara ve organizasyon komitesine teşekkür edilmesi ile sonlandırılmıştır.

 

kg 1

 

 

kg 2

 

kg 3

 

kg 4

 

kg 5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                    

                                                                       Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2024