Fakültemizde Sağlık ve Hastane Yönetimi Başlığıyla Kariyer Günü Etkinliği Gerçekleştirildi

Sağlık Yönetimi Öğrenci Toplululğu tarafından düzenlenen etkinlik, 28 Mayıs Salı günü fakültemiz toplantıda salonunda gerçekleştirildi. Etkinlikte Özel Deva Hastanesi yöneticilerinin katılımıyla yapılan karıyer panelini Dr. Öğr. Üyesi İlkay Sevinç Turaç modere etti. Kariyer panelinde söz alan Özel Deva Hastanesi Başhemşiresi Fatma Yenidoğan, İnsa Kaynakları Yöneticisi Günaysu Çatalbaş ve Kurumsal İletişim Yöneticisi Burak Gezici kurumlarının çalışma şartları hakkında bilgilendirme yaptılar ve sağlık sektöründeki tecrübelerini aktardılar. Katılımcılar için bağışlanan fidanların belgeleri takdim edildikten sonra program sona erdi.