Sayın Dekanımızdan 12 Mayıs Hemşireler Günü Kutlaması

Resim 1

Ülkemizde ve tüm dünyada her yıl “Hemşireler Günü” olarak kutlanan 12 Mayıs, bu yıl tüm hemşireler için sıradan bir gün olmanın ötesinde çok daha derin anlamlar içeriyor. İçinde bulunduğumuz Covid-19 salgını sürecinde her cephede en ön safta mücadele eden hemşireler, tüm insanlığın ortak acılarına ve kaygılarına çare olmak gibi bir kutsal amaç için çaba göstermektedirler. Bu bağlamda, şefkatli yürekleri ile zor günlerde insanlığın yardımına canı pahasına koşan tüm hemşirelerin, onları yetiştiren öğretim elemanlarının ve geleceğin hemşireleri öğrencilerimizin bu anlamlı gününü kutlar, meslek hayatlarında başarılar dilerim.

Prof. Dr. M. Fatih KANTER
                            Yusuf Şerefoğlu Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı