Bilimsel ve Sosyal Etkinlikler

"Sağlıklı Besin Seçimi ve İşlenmiş Gıdalar”  Başlıklı Söyleşi Gerçekleştiridi

 

Üniversitemiz Yusuf Şerefoğlu Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümünün düzenlediği Sağlık Topluluğu bünyesinde yapılan etkinlik programı kapsamında Arş. Gör. Elif Nisa PAK “Sağlıklı Besin Seçimi ve İşlenmiş Gıdalar” söyleşisini gerçekleştirildi.

Etkinliğimizde; geçmişten günümüze gıdaların işleme süreçleri, işlenmiş gıdaların ve gıda katkı maddelerinin bilimsel ve toplumsal yansımaları ile işlenmiş gıdaların insan sağlığı üzerine etkileri ve tüketici farkındalığı gibi konular ele alındı.

 

 

 

“ Koruyucu Sağlık Hizmetleri’’ adlı konferans gerçekleştirildi.

 

Yusuf Şerefoğlu Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü tarafından düzenlenen sosyal etkinlikler kapsamında Dr. Serhat KARAYİĞİT tarafından “ Koruyucu Sağlık Hizmetleri’’ adlı konferans gerçekleştirildi. Dr. Karayiğit konferansta sağlığı etkileyen faktörler, kişiye ve çevreye yönelik koruyucu sağlık hizmetleri, bağışıklama, aşılama, erken tanı ve önemi adlı konular hakkında bilgiler verdi. Konferans soru ve cevap bölümü ile devam etti. Konferansın kapanışında Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Bektaş TEPE tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

 

 

E 2E 3

Son Güncelleme: 2024-04-18 16:49:03
                                                                                                    

                                                                       Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2024