Duyurular RSS

Tüm Duyurular

Etkinlikler RSS

Tüm Etkinlikler

Fakültemizde Mezuniyet Coşkusu

 

FAKÜLTEMİZDE MEZUNİYET COŞKUSU


Kilis 7 Aralık Üniversitesi, Yusuf Şerefoğlu Sağlık Bilimleri Fakültesi, 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı mezuniyet töreni; 7 Haziran 2022 Salı günü, saat 09.00’da, üniversitemiz Rektörlük Konferans Salonunda, coşkuyla kutlandı.

 

Üniversitemiz ve Fakültemiz yönetimi başta olmak üzere; Kilis İl Sağlık Müdürü Dr. Mahmut Arık, Kilis Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Fazıl Arısoy, Kilis Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hatice Özkaptan ve Müdür Yardımcısı Melek Deniz Ulaş’ın yanı sıra Fakültemiz akademik kadrosunun, mezun öğrencilerimizin ve ailelerin katıldığı program, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

 

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Memet Kule hocamızın açılış konuşmalarının akabinde, Fakültemiz Hemşirelik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ebru Öztürk Çopur ve Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Fatih Budak hocalarımızın selamlama konuşmalarıyla devam eden programda; Fakülte Birincisi ve Hemşirelik Bölüm Birincisi Bedia Nur Kılış’ın ve Sağlık Yönetimi Bölüm birincisi Yusuf Arıca’nın konuşmalarının ardından, Hemşirelik ve Sağlık Yönetimi bölümlerinden mezun olan öğrencilerin hazırlamış oldukları mezuniyet video sunumları gerçekleştirildi.

 

Fakültemizde ve Bölümlerde dereceye giren öğrencilere plaket ve belge takdiminin ardından; sahneye davet edilen mezun öğrencilere, bölüm hocaları tarafından mezuniyet belgeleri verildi. Hemşirelik Bölümünden mezun olan genç hemşirelere, Program; bölüm öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Fatma Karasu tarafından okutulan Hemşirelik Andının akabinde, mezuniyet kütüğüne mezuniyet plakasının çakılması ve kep atma töreniyle sona erdi.   

 

 

 

                       

 

 

 

 

 

 

 

 

                          

 

 

 

 

 

 

                                                                                                    

                                                                       Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2024