Hemşirelik Bölümü Öğrencilerimizden 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Ziyareti

Üniversitemiz Yusuf Şerefoğlu Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğrencileri Dr. Öğr. Üyesi Fatma Karasu’nun koordinasyonunda “Engellilerle Yaşam” dersi kapsamında 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Kilis İlinde bulunan “Mavi El Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Beyaz El Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Ekrem Çetin Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi, Kilis Özel Eğitim Uygulama Merkezi (I. Kademe) ve Duru Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezine ziyaret gerçekleştirmişlerdir. Bu ziyaret engelli bireylerin var olduğunu, onları daha iyi anlayabilmek ve hayatı paylaşmak için herhangi bir engel olmadığını vurgulamak amacı ile yapılmıştır. Ziyaret kapsamında engelli bireyler ile sohbet edildi, müzik eşliğinde dans gösterisi yapılarak oyunlar oynandı.

e 1

e 2