Fakültemiz Hemşirelik Bölümü 4. Sınıf öğrencileri, Dr. Öğr. Üyesi F. Esen SARIGÜLLÜ ÖNALAN tarafından yürütülen Sosyal Sorumluluk Proje Dersi kapsamında projeler gerçekleştirdiler.

Yusuf Şerefoğlu Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü 4. Sınıf öğrencileri, Dr. Öğr. Üyesi F. Esen SARIGÜLLÜ ÖNALAN tarafından yürütülen Sosyal Sorumluluk Proje Dersi kapsamında “Temiz Eller Gülen Yüzler; Suya Sabuna Dokun Mikroplardan Korun; Temiz Dişler Sağlıklı Gülüşler; Biz Tuvalet Kağıdı Kullanırız Biz Ellerimizi Yıkarız; Temiz Ayaklar Sağlıklı Adımlar; Köpükle Saçları Kov Bitleri’’ adlı projeler hazırladılar. Projeler kapsamında Kilis Oylum köyü Refik Halit Kertmen İlkokuluna gidildi. Okulun 1/A,2/A,3/A ve 4/A sınıflarına Saç Hijyeni, Ağız Hijyeni, Vücut Hijyeni, El Hijyeni,  Kulak Hijyeni Ve Ayak Hijyeni konuları hakkında sunumlar yapılıp hijyen eğitimi verildi. Daha sonra okulun panolarına proje ile İlgili afişler asıldı. Broşürlerin basımında ve bu projedeki katkıları için Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörlüğü’ne ve Refik Halit Kertmen İlkokulu müdür yardımcısı Mehmet Aytekin’e teşekkür ederiz.