Yükseköğretimde Hemşirelik Lisans Eğitimi Çalıştayı Gerçekleştirildi

Yükseköğretim Kurulu tarafından, hemşirelik lisans programlarının eğitim kalitelerinin artırılması ve standartlarının yükseltilmesi amacıyla "Hemşirelik Lisans Eğitimi Çalıştayı" düzenlendi. Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç'ın katılımıyla YÖK Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıya YÖK Başkanvekili Prof. Dr. M. İ. Safa Kapıcıoğlu ile YÖK Yürütme Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Rahmi Er, Prof. Dr. Mehmet Şişman ve Prof. Dr. Ömer Açıkgöz, Doç. Dr. Zeliha Koçak Tufan'ın yanı sıra, ilgili yükseköğretim kurumlarının dekan ve bölüm başkanları, Sağlık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı temsilcileri ile öğrenci temsilcileri katıldı. Çalıştaya Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Muharrem ŞAHİNER ve Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Hasan Hüseyin ÇAM yüksekokulumuzu temsilen katıldılar.

jpg