Teşekkür Yazısı...

Yusuf Şerefoğlu Sağlık Bilimleri Fakültesi olarak;

COVID-19 salgını nedeniyle zor günlerden geçtiğimiz bu dönemde derslere uzaktan eğitim ile devam edilmesi kararlaştırıldığından, sayın dekanımız ve değerli hocalarımızın katkılarıyla internet erişiminde sorun yaşayan 11 öğrencilerimize internet desteği sağlanmıştır. Ulaştığımız bazı öğrencilerimizde bu haklarının daha zor durumda olan arkadaşlarına verilmesini istemişlerdir. Öğrencilerimize gösterdikleri bu duyarlı davranıştan dolayı ve öğrencilerine her durumda desteklerini esirgemeyen sayın dekanımız ve değerli fakülte hocalarımıza teşekkür ederiz.